Керамичка заштита за фелни Ceramic Coat Rims

4.730,00 ден

Керамички профили за обложување се технологија за обложување за многу видови површини. Транспарентен и високо отпорен површински премаз од производниот асортимент servFaces е разновиден и уникатен квалитетен производ. Обетките за керамички прекривки обезбедуваат оптимална заштита за бандажи, системи за сопирање и делови за издувни гасови.

Исчисти
Шифра: SF10084 Категории: ,