Средство за чистење на кожа Leather Cleaner Strong

Области на примена: светли и силно пигментирани кожни површини (тапацир за автомобили и мебел, кеси, куфери, облека) кои се изложени на површинска контаминација од производи за маснотии и масла.

Шифра: SF10068 Категорија: