Керамичка заштита Coat Ultima by HSH-Technology

10.200,00 ден

Честичките со високи перформанси на Coat Ultima од производот HSH-технологија хемиски се поврзуваат со површината. Тие формираат екстремен висок сјаен заштитен слој по лекување. Површината се зголемува во тврдост, приближно 60-65%, обезбедувајќи сигурна заштита за модерни водорастворливи боени површини на возилото. Овој едноставен и ефикасен начин за оптимизирање на површините ја штити бојата од оштетување, како што се сол, киселини, оксидација и остатоци од инсекти.

Шифра: SF10085 Категорија: