Керамичка заштита за метал Metal Coating

9.190,00 ден

Производот е погоден за употреба на бакар, бронза, благородни метали, обоени метали, поцинкувани (цинк) метали, не’рѓосувачки челик, обоени метали и многу повеќе. Металниот слој обезбедува оптимална заштита за широк спектар на области на примена.

Исчисти
Шифра: SF10076 Категорија: