Керамичка заштита за текстил Textil Ultima

Овие водоотпорни и тешки премази ефикасно штитат многу видови текстил од вода, нечистотија и дамки. Обложувањата се транспарентни, невидливи  имаат долг работен век.

Шифра: SF10017 Категорија: