Leather & Interior Brush

1.070,00 ден

Рачно изработена четка направена од круша дрво за нежно чистење на кожни површини.

Опсег на примена:
Со  четката за чистење на внатрешноста на сервизниот простор  може да се исчистат тешко прлави површини, како што се транзиции на бои или копчиња

Шифра: SF10071 Категорија: