Паста за полирање Cut Polish

1.280,00 ден3.460,00 ден

ServFaces Cut Polish е микроабразивна паста без силикон со специјално развиени честички со високи перформанси за подлабок полиран ефект. Идеален за полирање за изгребани и оштетени бои и лакови. Совршено прилагоден за реставрација на бои и обезбедува средна сjаjна завршница. Производот е погоден за сите бои и површини на бои.

Исчисти
Шифра: SF10061.1 Категории: ,