Паста за полирање Finish Polish

1.390,00 ден3.670,00 ден

servFaces Finish Polish е професионална микроабразивна паста без силикони за употреба на мат и лесно изгребани обоени површини. Специјалните честички за полирање со високи перформанси го прават овој производ погоден за употреба на чисти лакови отпорни на гребење. Производот овозможува брзо отстранување на гребнатинки на површината, со што се добива финиш со висок сјај и без холограми.

Исчисти
Шифра: SF 10062.1 Категории: ,