Полирпаста за метал Metal Polish

890,00 ден

Микро-мелење паста без силикон со специјално развиени честички со високи перформанси за максимално чистење и мелење. Метал полски брзо и темелно го отстранува загадувањето, како што се ‘рѓа, измазнети и избледени области од сите метални површини, како што се метални површини. Хром, нерѓосувачки челик, алуминиум, бакар и месинг без гребење на површините.

Исчисти
Шифра: SF10265 Категорија: