Special Coating Towels (10 pack)

1.300,00 ден

Special Coating Towels се крпи со специјално влакно. Структурата на влакното гарантира многу едноставно и брзо полирање на сите постојани површински премази, како што се Керамички премаз Ultima. Оваа висококвалитетна микрофибер ткаенина е исто така идеална за нормална работа за чистење.

Шифра: SF10028 Категорија: