Средство за заштита на гума Tire & Rubber Care

1.190,00 ден4.490,00 ден

Tire & Rubber Care обезбедува дури и длабока црна завршница на ѕидовите на пневматиците и други различни гумени површини. Средството за заштита на гума е емулзија за одржување и обложување. Производот ја надополнува влагата на површината на гумата и ефикасно ја штити од лузни и пукање.

Исчисти
Шифра: SF10163.1 Категорија: