Универзално средство за чистење (чист концентрат) Allround Cleaner (High-Concentrate)

1.070,00 ден

ServFaces Allround Cleaner (High Concentrate) е pH-неутрален, ефикасен и многу силен производ за чистење за многу апликации. Производот обезбедува комплетен интензивен и ефикасен начин за чистење на многу површини, како што се згради, автомобилски ентериери, јавен превоз и многу повеќе.

Исчисти
Шифра: SF10192 Категорија: