Vitro Polish

1.170,00 ден

Vitro Polish е специјално развиен лак за длабочинско чистење на стаклени површини. Производот лесно ги отстранува минералните наоѓалишта како вар и на тој начин обезбедува чиста површина. Овој процес на чистење е апсолутно неопходен за да се постигне 100% адхезија на нашите стаклени површини.

Шифра: SF10209 Категорија: