Волна за полирање Polishing pad V1

850,00 ден930,00 ден

ServFaces  перничиња за полирање се користат со ротациони полирачки и се со највисок квалитет, содржат содржина на маснотии од 30-35% со густина на влакна од приближно 24.000 влакна / см2 (54s) Конусна структура на влакна обезбедува многу нежен ефект на полирање без оштетување на површината на бојата или создавање на микро гребнатини. Нивото на квалитет на јагнешко крзно ги гарантира најдобрите резултати за полирање во комбинација со servFaces пасти за полирање.

Исчисти
Шифра: SF10200.2 Категорија: