Wash Concentrate (High-Concentrate)

1.080,00 ден

ServFaces Wash Concentrate е многу нежен и ефикасен производ за чистење за повеќе апликации. Производот е високо концентриран и одлично се одликува со чистење на чувствителни автомобилски материјали.

Производот го зголемува сјајот на деловите преку посебни адитиви и супстанции за нега кои обезбедуваат лесено чистење.

Исчисти
Шифра: SF10054 Категорија: