Allround Towels (5 Pack)

1.550,00 ден

ServFaces Allround Towels се долготрајни микрофибер ткаенини за разновидна употреба. Специјалната структура на влакна и ултразвучно исечената граница гарантира многу чувствителна површина без проѕирна завршна обработка.

Овие висококвалитетни микрофибер ткаенини се исто така идеални за чистење на многу чувствителни површини.

Шифра: SF10073 Категорија: