I-MATCH 2

Обезбедува извонредно  осветлување за секоја реконструкција или задача за прилагодување на боите.

SCANGRIP разви нов комплетен спектар на високо специјализирани работни светилки за третман на автомобили и лакови за продавници.

Со најновата технологија на COB LED, сијаличката I-MATCH 2 за полнење овозможува исклучително моќно осветлување со најголема можна подеднакво распределба на светлината и го осветлува целото видно поле.

Шифра: 03.5446 Категорија: