Мобилен држач за Scangrip рефлектор

SCANGRIP CHASSIS беше развиен за мобилно позиционирање на работната ламба во работилницата за третман на автомобили. Тоа прави полесно да се донесе светлината во саканата позиција, да се избегнат непријатни кревања, тешки товари.

Шифра: 03.5433 Категорија: