Керамичка заштита за кожа Leather Ultima

2.970,00 ден

Користејќи модерни најсовремени честички со високи перформанси, servFaces може ефикасно да ги заштити сите видови површини од кожата од контаминација на вода, нечистотија и дамки.

Исчисти
Шифра: SF10018 Категорија: