Крем за заштита на кожа Leather Creme

1.470,00 ден

ServFaces Leather Cream има ефективна формула за подмачкување која ја надополнува и одржува влагата и еластичноста на материјалот без создавање леплива фолија и затворање на материјалните природни пори – материјалот останува да дише.

Исчисти
Шифра: SF10070 Категории: ,