Керамика за пластика Plastic Coat

3.970,00 ден

Пластичното палто е технологија за обложување за многу видови површини. Транспарентен и високо отпорен површински премаз од производниот асортимент servFaces е разновиден и уникатен квалитетен производ. Пластичната обвивка обезбедува оптимална заштита за нетретирани и природни пластични површини.

Исчисти
Шифра: SF10087 Категорија: