Кокпит и пластика за нега (внатрешни работи) Cockpit & Plastic Care (Interieur)

1.930,00 ден4.700,00 ден

Кокпитот и пластичната заштита обезбедуваат подеднакво длабока црна завршница на различни пластични површини во внатрешноста. Кокпит и пластична нега е одржување и заштитна емулзија. Производот ја надополнува влагата на пластичната површина и ефикасно ја штити површината од промена на бојата и напукнување. Кокпитот и пластика за нега произведуваат свиленкаст изглед, уредно завршен и е особено погоден за таканаречените “меки допир” површини во модерните ентериери на возилото. Производот, исто така, обезбедува отпорност на прав и антистатички карактеристики. Ова помага да се заштити пластиката од натамошно загадување, бидејќи површината не е  леплива.

Исчисти
Шифра: SF10164.1 Категорија: