Aero PAINT Coating

servFaces Аеро-слој технологија е погодна за многу видови на авионски површини. Транспарентен и високо отпорен површински премаз од производниот асортимент servFaces е разновиден и уникатен квалитетен производ. Aero Coatings обезбедува оптимална заштита за широк спектар на површини.

Шифра: SF10093 Категорија: Ознака: