Yacht Paint Coating

Технологијата servFaces јахта е погодна за многу видови површини на вода. Транспарентен и високо отпорен површински премаз од производниот асортиман servFaces е разновиден и уникатен квалитетен производ. Yacht Coatings обезбедува оптимална заштита за широк спектар на површини

Шифра: SF10090 Категорија: Ознаки: ,