YACHT Metal Coating

Технологијата servFaces јахтата е погодна за многу видови површини на вода. Транспарентен и високо отпорен површински премаз од производниот асортимент servFaces е разновиден и уникатен квалитетен производ. Yacht Coatings обезбедува оптимална заштита за широк спектар на површини

Шифра: SF10089 Категорија: Ознака: