Anti-Graffiti PB

ServFaces Anti-Graphite претставува прозирен раствор за покривање на површина, со високи перформанси, подготвен за употреба за заштита на мазни, не-абсорбентни површини од графити, загадување и корозија. Врз основа на технологијата со хибриден полимер, производот создава постојана бариера која хемиски се врзува за подлогата и се стврднува со атмосферска влага. Заштитената површина може да се исчисти неколку пати, околу 30-50 циклуси на чистење, без потреба повторно да се примени производот.

Шифра: SF10226 Категорија: