PERMINA ULTIMA

Permina Hydro, Stronh и Ultima се високо хидрофобни премази кои лесно се чистат за бетон, природен камен, ѕидарски клинкер, тераси и керамички плочки. Обезбедува заштита на минералните површини од навлегување на вода и контаминанти растворливи во вода.

Шифра: SF10223 Категорија: