Керамичка заштита за стаклени површини Vitro Hydro

2.740,00 ден

servFaces Vitro Hydro се формулирани користејќи најсовремени честички со нано-технологија со високи перформанси за да обезбедат највисоко ниво на заштита за стаклени површини. Производот се врзува директно на молекулите од стаклената површина; преку овој молекуларен процес на врзување, производот ја обезбедува површината со многу високи хидрофобни карактеристики.

Исчисти
Шифра: SF10011 Категории: ,