Керамика за стакло Vitro Ultima

Благодарение на најсовремените честички со високи перформанси, ние ви нудиме највисока заштита за стаклени површини. ServFaces Vitro се приклучува директно на стаклената молекула и значително ја подобрува стаклената површина во нејзиниот нечистопенски ефект. Производот има посебни површински функции и е многу хидрофобен.

Производот е недостапен бидејќи нема залиха од истиот.

Шифра: SF10086 Категорија: