Средство за стакло Anti Fog

Анти -магла е ново развиено високо ефикасно средство против затајување и чистење, базирано на хибриден полимер. Молекуларната структура предизвикува индивидуалните молекули да формираат директна хемиска врска со третираната површина.

 

Шифра: SF10027 Категорија: